تاریخ انتشار: یکشنبه 22 تیر 1393-ساعت: 3:50
مشاهده: N دفعه
مواد لازم براي كيك ساده
توصيه هاي لازم:
فر بايد داغ باشد با دماي 180 درجه سانتيگراد
مدت زمان پخت كيك 30 دقيقه ميباشد
هر ليوان معادل (250) گرم است
شير
|
يك ليوان
|
شكر
|
يك ليوان
|
تخم مرغ
|
دو عدد
|
روغن
|
نصف ليوان
|
آرد سفيد
|
دو ليوان
|
وانيل
|
مقدار كم
|
بكينگ پودر
|
يك ق.چ
|
فر را روي 180 درجه سانتيگراد تنظيم كرده
ابتدا تخم مرغ و شكر و وانيل را با هم زن آنقدر ميزنيم تا كرم رنگ شود ، خوب بايد بزنيم
سپس شير را اضافه كرده و هم ميزنيم ، وقتي مخلوط شد روغن را اضافه ميكنيم
حالا نوبت آرد است ، بكينگ پودر را به آرد اضافه ميكنيم (آرد بايد در 3 الي 4 مرحله به مخلوط ما اضافه شود) ؛ هم زدن آرد نه تند باشد و نهآرام
دقت كنيد وقتي آرد را اضافه كرديم ، مواد ما نبايد شل و يا سفت باشد
قالب مورد نظر را چرب كرده و مواد كيك را داخل قالب ميريزيم
فر را در دماي 180 درجه سانتيگراد كه از قبل داغ بوده كيك را داخل فر ميگذاريم به مدت 30 دقيقه
حالا كيك ما آماده شده است
مواد لازم براي كرم روي كيك
شير
|
نصف ليوان
|
شكر
|
سه ق.چ
|
ورقه ژلاتين
|
چهار عدد
|
خامه
|
يك فنجان
|
وانيل
|
مقدار كم
|
شیر و شکر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و مخلوط کنید تا وقتی که شکر حل شود
سپس از روی حرارت بردارید و خامه و وانیل را به ان اضافه کنید.
ورقه های ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق اب به ان اضافه کنید و روی حرارت بخار اب قرار دهید ، صبر کنید تا ورقه های ژلاتین نرم شوند
سپس به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید ، شیر باید ولرم باشد تا نبرد
كيك كه از قبل درست كرده بوديم بايد سرد باشد ، وسط كيك را با استفاده از چاقو و قاشق خالي ميكنيم
حالا مواد را روي قسمت خالي كيك ميريزيم
حالا كيك را ميگذاريم داخل يخچال تا مواد د اخل كيك ببندد
نوش جان
امتیاز : |
|
نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
|